koulu alkaa_muokattu.jpg

Vieremä somessa
  • Kunta
  • Kirjasto
  • Kansalaisopisto
  • Lukio
  • Aluetaitelija
Vieremä - yrittäjäystävällisin

Vieremä valittiin vuoden 2017 yrittäjäystävällisemmäksi Pohjois-Savon kunnaksi. Vieremä tunnetaan huippuyrityksistä, maataloudesta ja olympiaurheilijoistaan.


Vieremällä on paljon kauniita maisemia ja rauhallista luontoa. Hällämönharju on Ylä-Savon kauneinta harjualuetta Nissilässä. Viereisellä Linnaharjulla löydät korkeat, jyrkkärinteiset selänteet ja suppamuodostelmat. Talaskankaan luonnonsuojelualue on n. 3500 hehtaaria. Aarnikotkanpolku kuljettaa kulkijansa Vieremän taajamasta aina Talaskankaalle saakka. Luonnon ohella myös kulttuuri elää meillä vahvana. 


Täällä ovat syntyneet mm. taitelija Eva Ryynänen ja kirjailija Kauppis-Heikki. Kirjailija Juhani Ahon jalanjälkiin voit tutustua Kyrönniemen Hiljaisuuden keskuksessa.


Vieremä tunnetaan aktiivisesta yritystoiminnasta. Suurimpana työnantajana on kansainvälisesti tunnettu Ponsse Oyj. Maitoa tuotetaan neljänneksi eniten kuntakohtaisesti koko Suomessa.


Jokaiselle vieremäläisellä on oma lehmä, sillä lehmiä on enemmän kuin asukkaita. Elinvoimainen maatalous luo mahdollisuuksia ja pitää myös kylät vahvoina.

Työllisyyssihteeri tiedottaa

Vieremän kunnassa on töitä tarjolla ruokapalveluissa! Tarve aloittaa työt on elokuussa 2018 joten toimi nopeasti! Täältä löydät tietoa ruokapalveluiden määräaikaisista työpaikoista:  https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9649659?searchPhrase=vierem%C3%A4&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1 ja https://paikat.te-palvelut.fi/tpt/9649652?searchPhrase=vierem%C3%A4&announced=0&leasing=0&english=false&sort=1

 

 

 

Pitkäaikaistyötön olethan tietoinen tästä mahdollisuudesta? Autan mielelläni Sinua jos tarvitset apua eläketuen hakemisessa.

Eläketuki.JPG