Etusivu / Kuntainfo / Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat Vieremällä

 kuntarekry logo.png
 
 
 
 
 
 
 
 
 te-toimisto.gif

 

Kuntarekry-järjestelmä tuo työpaikat helposti haettavaksi. Työnhakijana pysyt ajantasalla siinä  missä mennään hakemiesi työpaikkojen suhteen. Saat järjestelmän kautta viestejä sähköpostiisi jos haluat. Hakeutuessasi sijaisuuksiin sinulla on käytettävissä  ns. käytettävyyskalenteri, johon voit päivittää halukkuutesi ja mahdollisuutesi ottaa sijaisuuksia vastaan. Kuntarekry palvelee työnhakijoita ja tehostaa viestintää organisaation ja työnhakijan välillä.

Päästäksesi täyttämään työpaikkojen hakulomakkeita, sinun tulee rekisteröityä kuntarekry-järjestelmään (kts. alla ohjenäkymä). 

Näin haet työpaikkaa:

1. Valitse haluamasi työpaikka ja lue työpaikkailmoitus
2. Hae paikkaa sivun alareunasta kohdasta Hae työpaikkaa
3. Rekisteröidy
4. Kirjaudu sisään
5. Täytä hakemus. 
    Täytä jokainen välilehti, tähdellä merkityt ovat pakollisia kenttiä.
    Jos sinulla ei ole vaadittavaa pakollista tietoa, voit täyttää kentän
    esim. väliviivalla.

Avoimet työpaikat Kuntarekryn sivuilla

Vieremällä myynnissä hyviä yrityksiä

 
Myydään Ravintola Liiteri

 
Liiteri on monikäyttöinen ravintola, lounaspaikka, toimii kunnalta vuokratuissa täysin remontoiduissa viihtyisissä tiloissa. Kaikki kalusteet ja koneet uudenveroisia. Liiterin Pilke-salissa ja kabinetti Klapissa on yhteensä 150 asiakaspaikkaa sekä lasitetulla terassilla 30 paikkaa. Hyvä tilaisuus kannattavaan ja viihtyisään ravintolatoimintaan! 

Lisätiedot omistajalta Merja Vidgren puh 045 1039 529
 www.ravintolaliiteri.fi
 
 
 
Myydään tai vuokrataan Grilli-kioski

 
Myydään tai vuokrataan toimiva, kannattava, Grillikioski Vieremän Yrittäjätalossa. Toimii omassa osakehuoneistossa noin 68 m2. Asiakaspaikkoja yhteisaulassa 12, myymälässä 5 ja terassilla 8. Grillituotteiden lisäksi suosittu kahvipaikka, veikkaus ja pelipaikka.
 
Lisätiedot omistajalta Salme Aittokoski 050 372 3112.
 
 
 
Kaikista kohteista lisätietoja myös Vieremän kunnan yritysneuvonnasta Kari Peltola puh 0400 571 456 tai kari.peltola@vierema.fi

 

 

Avoimet työpaikat Te-toimiston sivuilla