Etusivu / Palvelut / Vapaa-aika / Liikuntatoimi / Ohjattu liikuntaLiikuntatoimen ohjatut liikunnat

 
Suunnistusta

Vieremän Koitto ja Vieremän kunnan liikuntatoimi järjestävät ohjattuja suunnistusharjoituksia kaikenikäisille lapsille ja aikuisille (alle 6-vuotiaille huoltaja mukaan). Harjoituksia on monen tasoisia ja niissä käydään läpi suunnistuksen perustaitoja.

Ti 15.5. klo 18-19 liikuntahallin piha (korttelisuunnistus)
Ti 22.5. klo 18-19 urheilukenttä (maasto)
Ti 29.5. iltarastit Vieremällä

Lisäksi käymme yhdessä lähialueen iltarasteilla ti 5.6. Iisalmi, ti 12.6. Sonkajärvi ja ti 19.6. Kiuruvesi.
Kaikki harjoitukset pidämme ulkona säästä riippumatta, joten pukeuduthan sään mukaisesti.

Lisätiedot ja ennakkoilmoittautuminen ke 9.5. mennessä Vieremän liikuntatoimistoon kaisa.laitinen@vierema.fi  tai 0400-370157.  Ei osallistumismaksua!

 

Ikääntyvien kimppakävely

Säännöllinen ulkona liikkuminen virkistää mieltä, kehittää tasapainoa ja lihasvoimaa sekä parantaa liikkumisvarmuutta. Ryhmässä ulkoilu tarjoaa elämyksiä ja tuo sosiaalisia kontakteja.

Lähdetään siis yhdessä lenkille!  Touko-kesäkuussa maanantaisin kokoonnutaan yhdessä klo 10 kunnantalon pihalle ja lähdetään porukalla pienelle kävelylenkille. Jokainen voi kävellä omaan tahtiin haluamansa matkan, mutta joka kerta lenkinvetäjänä toimii joku kunnan edustaja, jonka kanssa voi samalla keskustella ajankohtaisista asioista.

Lenkkipäivät ja lenkinvetäjät (lähtö Vieremän kunnantalon edestä klo 10):
Ma 14.5. Kaisa Laitinen, liikuntasihteeri (penkkilenkki)
Ma 21.5. Mika Suomalainen, kunnanjohtaja (maakuntauudistus)
Ma 28.5. Eveliina Vidgren, kunnanhallituksen pj. (hoivakoti)
Ma 4.6. Maija-Leena Kemppainen, kansalaisopiston rehtori (kulttuuri ja perinteet)
Ma 11.6. Juha Eskelinen, kunnanvaltuuston pj., Jenni Koho, hallintojohtaja ja Mikko Kajanus, tekninen johtaja (rakennukset ja ulkoilualueet)

Tervetuloa mukaan kaikki ikääntyvät! Järj. Vieremän kunta ja Voimaa vanhuuteen -hanke

 

 

Uimakoulut vieremäläisille 5-8 vuotiaille lapsille Iisalmen uimahallissa

Liikuntatoimi osallistuu vieremäläisten 5-8 vuotiaiden lasten uimakoulumaksuihin (max. yht. 30 lasta). Uimakouluja on Iisalmen uimahallissa ajalla 7.5.-15.6. ja 23.7.-10.8.2017. Uimakoulu on viikon mittainen (5 krt). Tarkka ryhmäjako on nähtävillä www.iisalmi.fi/uimahalli.

Uimakoulumaksusta, joka on 40 €, Vieremän liikuntatoimi laskuttaa jälkikäteen omavastuuosuuden 20 €/lapsi. Vanhemmat hoitavat kuljetuksen. Ilmoittautuminen uimakouluun alkaa ti 3.4. sähköisesti osoitteessa   www.iisalmi.fi/uimakoulut. Lisätiedot allasosastolta puh. 040 3502528. Ensimmäisenä uimakoulupäivänä muista mainita, että lasku uimakoulusta on lähetettävä Vieremän liikuntatoimistoon. Lisätietoja saa myös Vieremän liikuntatoimistosta puh. 0400 370157.

 
Ohjattua liikuntaa

Ohjattujen liikuntaryhmien kevätkausi on ohi lukuunottamatta perjantaiaamun tehojumppaa, joka kokoontuu vielä pe 4.5. Ryhmät jatkuvat syksyllä. Liikunnallista kesää!