Kunnan omistamat taajaman tontit

Vieremän kunnalla on myynnissä taajama-alueella
17 omakotitonttia. Lisäksi paritalojen tai enintään
kolme huoneistoa käsittävien rivitalojen rakentamista
varten on tarjolla kuusi pientalotonttia. Myös
rivitalotontteja löytyy eri puolilta taajamaa.
Tonttiesittelyt ja hintatiedot löytyy alla olevasta linkistä.

Tonttiesittelyt tästä.

Muut taajaman tontit / kiinteistöt

Myydään rantakiinteistö Vieremän keskustassa.
Pinta-ala 1 569 m². AP-tontti rajoittuu Sotkunlammen rantaan. Kiinteistöllä v. 2014 rakennettu hirsirakenteinen rakoliiteri. Hintapyyntö 60 000 €. Tiedustelut Jusse Määttä, puh. 0400 194 489

Katso sijainti

Omakotitontti Vieremän keskustassa, rakennusoikeus 300 m2, vesi-, ja sähköliittymä valmiina. Rauhallinen alue, hyvä rakennusmaa, palvelut lähellä, lampi lähellä, tontilla ei rasitteita. Tontilla lisäksi vanha hirsimökki ja saunamökin perustukset. Osoite Mäntytie 18. Hintapyyntö 23000 €. Tiedustelut Rauha Räsänen 050 404 2696

Myydään tai vuokrataan Vieremän keskustassa sijaitseva 1950 rakennettu, 2003-2004 suuresti remontoitu ja laajennettu iso omakotitalo isolla tontilla.
Talon sisäänkäynti keskikerroksessa, jossa on eteinen, iso tupa, keittiö, 1 mh sekä wc suihkukaapilla. Yläkerrassa on 2 makuuhuonetta, yksi iso huone, josta käynti parvekkeelle sekä wc. Alakerrassa on pukuhuone, pesuhuone, sauna, infrapunasauna, erilaisia varastotiloja (mm. kylmähuone), wc, sekä suuri verstashuone. Alakerrasta käynti myös ulos katettuun vilvoittelutilaan.
Talossa on leivinuuni, lisäksi kaukolämpö. Keskuspölynimuri löytyy, myös koneellinen ilmanvaihto. Rakennusmateriaalina betoni alakerrassa, muut kerrokset puuta, peltikatto.

Tontti on taajama-alueen tontiksi iso, pihapiirissä on 3 auton autotalli (myös varastotilaa yläkerrassa), vanha navettarakennus (puuliiterinä), grillikota sekä kasvihuone. Istutuksiakin löytyy, ainakin marjapensaita ja omenapuita. 

Lisätietoja, Mauri Makkonen, puh. 040 838 3083 tai sähköposti anneli.makko@gmail.com