Kunnan kokoustilat

Kunnassa toimivat järjestöt ja muut yhteisöt, jotka järjestävät kuntalaisille merkittävää vapaaehtoistoimintaa, voivat käyttää tiloja maksutta ottaen huomioon, että toiminta ei saa häiritä talon omaa toimintaa. Kunnanviraston tiloja vuokrataan maanmittaustoimistolle ja maaoikeudelle korvauksetta yleisen tielain ja yksityistielain mukaisissa tietoimituksissa.

Tilavaraukset kunnanviraston neuvonnasta puh. 0400 370 160, neuvonta@vierema.fi

 

Tilat ulkopaikkakuntalaisen vuokraamana

Kunnanvirasto (Myllyjärventie 1)

- valtuustosali (30 paikkaa) ja kunnanhallituksen  kokoushuone  Petter (14 paikkaa) 11 €/tilaisuus
- lautakuntien kokoushuone Liinu (8 paikkaa)  6 €/tilaisuus

Paloasema (Teollisuustie 7)

- Paloaseman kokoustila 11 €/tilaisuus
- Paloaseman sauna 20 €/tilaisuus
- Paloaseman hallitilojen käyttö teknisen toimen erillispäätöksellä

Kirjasto (Lyhtytie 2)

- Kirjaston kotiseutuhuone 11 € /tilaisuus

Koulukeskus (Petterintie 12)

- Koulukeskuksen tilat (mm. auditorio, kabinetti),  lisätietoja ja varaukset toimistosihteeri Päivi Tiikkainen, paivi.tiikkainen@vierema.fi, 0400 370 152
- Koulukeskuksen keittiö ja ruokasali, lisätietoja ja varaukset ruokapalvelupäällikkö Jaana Vidgrén, jaana.vidgren@vierema.fi, 040 594 9016.

Hinnat sisältävät alv 24 %.

Erityisohjeita

1. Kansalaisopistolle ja Ylä-Savon Musiikkiopistolle kaikki kunnan  tilat korvauksetta
2. Leirikäytössä yksin vieremäläisen tai vieremäläisen ja ulkopaikkakuntalaisen yhteisesti järjestämänä koko ryhmältä: luokka tai vastaava tila sekä liikuntahallin yksi lohko 11 € päivä ja 11 € yö. Yksin ulkopaikkakuntalaisen järjestämänä 100 % korotettuna.
3. Toistuvaisluonteisessa (samalla kertaa anottuna 3 tai useampi kerta, päivämäärät mukana) käytössä 50 % normaalihinnasta
4. Näistä säännöistä puuttuvien tilojen osalta sovelletaan lähinnä vastaavan tilan vuokraa
5. Kunnanhallitus voi hakemukseen perustuen erittäin perustelluista syistä maksaa hakijalle tulevat käyttömaksut käyttövaroistaan.
6. Tilaisuus muitten kuin liikuntatilojen osalta tarkoittaa 4 tuntia. Sen ylimenevältä osalta maksu 50 % normaalihinnasta/tunti.

Khall 18.2.2002 § 58