Verkkopalvelussa täytettävät lomakkeet

Aamu - ja iltapäivätoiminnan hakulomake

Asiointikieli: Suomi
Alue: Vieremä

Vieremällä aamu- ja iltapäivätoimintaa järjestetään kaikkien koulujen yhteydessä klo 06.00- ensimmäisen tunnin alkuun ja iltapäivisin klo 17.00 saakka. Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämisen lähtökohtana on turvallisen kasvuympäristön tarjoaminen lapselle. Toiminnan keskeisenä tarkoituksena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä sekä tukea myös perhettä ja koulua niiden kasvatustehtävässä.

Aamu- ja iltapäivätoiminta rakentuu perusopetuksen yleisiin kasvatustavoitteisiin. Toiminta tarjoaa vastapainoa ja tukea koulutyölle sekä mahdollisuuden lepoon ja virkistykseen. Toiminnan suunnittelun lähtökohtana ovat yksilölliset ja yhteisölliset sekä sosiaaliseen kasvuun liittyvät näkökohdat. Aamu- ja iltapäivätoiminnan tarkoituksena on ennaltaehkäistä riskitekijöitä, jotka liittyvät lapsen valvomattomaan ajankäyttöön ja yksin oloon.

Aamu- ja iltapäivätoiminnan järjestämisestä vastaa sivistyslautakunta. Koordinaattorina toimii Eteläisen, Itäisen ja Pohjoisen koulun oppilaiden osalta kyläkoulujen rehtorit ja Kirkonkylän koulun osalta sivistysjohtaja, joka vastaa myös koko kunnan aamu- ja iltapäivätoiminnan hallinnosta. Toiminta on maksullista.

Voit hakea 0-2 luokkalaiselle paikkaa aamu - ja iltapäivätoiminnasta liitteenä olevalla lomakkeella.

Lomakkeen toimitustiedot

Vieremän kunta
Myllyjärventie 1, 74200, VIEREMÄ

Lomakkeet

Aamu - ja iltapäivätoiminnan hakulomake

Käytön tuki

Aamu- ja iltapäivätoiminnan koordinaattori +358 400370136 (pvm/mpm)

Maksullisuus

Puhelu palvelunumeroon maksaa:

  • kiinteästä verkosta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm)
  • matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu (mpm)
  • ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu

Matkapuhelumaksu


Palvelut

Perusopetuksen aamu- ja iltapäivätoiminta

Katso tiedot