Etusivu / Kuntainfo / Lomakkeet / Työllistäminen

Työllistämisen lomakkeet

Tältä sivulta löydät Vieremän kunnan työllistämisen lomakkeet sähköisessä muodossa.

Vieremän kunnalle lähetettävät lomakkeet ovat pääösin täytettäviä PDF-lomakkeita. Lomakkeiden käyttöönotto edellyttää, että koneeseesi on asennettu Acrobat Reader-ohjelma. Jos PDF-lomakkeet eivät aukea koneessasi, hae Adobe Acrobat Readerin uusin versio esim. täältä ja asenna se koneellesi. Ohjelma on maksuton.

HUOM! Kun avaat lomakkeen selaimellasi ei täyttämäsi tiedot tallennu lomakkeelle. Suosittelemme siis, että tallenat lomakkeen ensin, jonka jälkeen täytät sen. Lomakkeen voit lähettää meille joko sähköisesti Suomi.fi/viestit- palvelun kautta, tai tulostaa ja postittaa sen lomakkeen yllä mainittuun toimitusosoitteeseen.

Asioidessasi sähköisesti:

1. Etsi lomake ja tallenna se omalle koneellesi. (Tarvitset lomakkeen avaamista varten yllämainitun Adobe Acrobat Readerin.)
2. Täytä lomake huolellisesti.
3. Tunnistaudu Suomi.fi/viestit-verkkopalveluun pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.
4. Valitse "Suostun vastaanottamaan kaikki viestit ja todisteelliset tiedoksiannot sähköisesti". Tällä valinnalla annat yleisen suostumuksen siihen, että Suomi.fi-viestejä käyttävät julkisen hallinnon organisaatiot saavat toimittaa sinulle viestejä, tiedoksiantoja ja päätösasiakirjoja sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Tällöin viestejä ei toimiteta postitse.
5. Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen saapuneista viesteistä. Voit myös myöhemmin muuttaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.
6. Valitse toiminto Lähetä viesti viranomaiselle ja valitse viranomaiseksi Vieremän kunta. Kirjoita saateviesti ja liitä lomake viestin liitteeksi. Samalla voit myös liittää muita lomakkeeseen liittyviä liitteitä.
7. Lähetä viesti.

Kesätyösopimus 2019

Asiointikieli: Suomi
Alue: Vieremä

Vieremän kunnan kesätyösopimus on tarkoitettu yrityksille, jotka palkkaavat vieremäläisen nuoren kesätöihin ja hakee palkkaukseen kesätyötukea. Tarkemmat tiedot kesätyötuesta löydät Vieremän kunnan verkkosivuilta tai soittamalla kunnan työllisyyssihteerille.

Kesätyösopimus tulee palauttaa kuntaan viimeistään 30.9.2019 mennessä, joko paperitse tai sähköisesti suomi.fi/viestit - verkkopalvelun kautta. Liitäthän sopimuksen mukaan myös tilityslomakkeen tuen saamiseksi. Tilityslomakepohjan löydät niin suomi.fi - verkkopalvelusta, kuin kunnan kotisivuilta.

Yritys saa käyttää myös omaa työsopimuspohjaa, kunhan työsopimus on lainvoimainen.

Lomakkeen toimitustiedot

www.suomi.fi/viestit

Lomakkeet

Kesätyösopimus 2019

Käytön tuki

Työllisyyssihteeri +358 406608090 (pvm/mpm)

Maksullisuus

Puhelu palvelunumeroon maksaa:

  • kiinteästä verkosta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm)
  • matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu (mpm)
  • ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu

Matkapuhelumaksu


Palvelut

Työllisyyspalvelut

Vieremän kunnan työllisyyspalvelut tarjoaa erilaisia työllistymisen vaihtoehtoja vieremäläisten asiakkaiden yksilöllisen tarpeen ja tilanteen mukaan.

Katso tiedot