Etusivu / Kuntainfo / Lomakkeet

Sähköinen asiointi

Vieremän kunnalle lähetettävät lomakkeet ovat täytettäviä PDF-lomakkeita. Lomakkeiden käyttöönotto edellyttää, että koneeseesi on asennettu Acrobat Reader-ohjelma. Jos PDF-lomakkeet eivät aukea koneessasi, hae Adobe Acrobat Readerin uusin versio esim. täältä ja asenna se koneellesi. Ohjelma on maksuton.

HUOM! Kun avaat lomakkeen selaimellasi ei täyttämäsi tiedot tallennu lomakkeelle. Suosittelemme siis, että tallennat lomakkeen ensin, jonka jälkeen täytät sen. Lomakkeen voit lähettää meille joko sähköisesti Suomi.fi/viestit- palvelun kautta, tai tulostaa ja postittaa sen lomakkeen yllä mainittuun toimitusosoitteeseen.

Asioidessasi sähköisesti:

1. Etsi lomake ja tallenna se omalle koneellesi. (Tarvitset lomakkeen avaamista varten yllämainitun Adobe Acrobat Readerin.)
2. Täytä lomake huolellisesti.
3. Tunnistaudu Suomi.fi/viestit-verkkopalveluun pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.
4. Valitse "Suostun vastaanottamaan kaikki viestit ja todisteelliset tiedoksiannot sähköisesti". Tällä valinnalla annat yleisen suostumuksen siihen, että Suomi.fi-viestejä käyttävät julkisen hallinnon organisaatiot saavat toimittaa sinulle viestejä, tiedoksiantoja ja päätösasiakirjoja sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Tällöin viestejä ei toimiteta postitse.
5. Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen saapuneista viesteistä. Voit myös myöhemmin muuttaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.
6. Valitse toiminto Lähetä viesti viranomaiselle ja valitse viranomaiseksi Vieremän kunta. Kirjoita saateviesti ja liitä lomake viestin liitteeksi. Samalla voit myös liittää muita lomakkeeseen liittyviä liitteitä.
7. Lähetä viesti.

 

Alta löydät kaikki Vieremän kunnan sähköisesti lähetettävät lomakkeet.

 

Vieremä-lisä hakemus

Asiointikieli: Suomi
Alue: Vieremä

Vieremä-lisää voi hakea yritys, yhdistys, järjestö, säätiö tai kotitalous, joka palkkaa vieremäläisen pitkäaikaistyöttömän.

Myönnyttämisen ehtoihin kuulu seuraavat perusteet:

- Työtön on ollut Kelan maksamalla työmarkkinatuella vähintään 200 päivää.

- Työnantaja maksaa työllistetylle vähintään työehtosopimuksen mukaista palkkaa.

- Vieremä-lisä ei saa heikentää työnantajan palveluksessa olevien työntekijöiden asemaa.

- Työssäoloehdon on täytyttävä. Vieremä-lisää maksetaan työssäoloehdon täyttymisen ajalle, enintään kahdeksan kuukauden ajan (35 viikkoa).

- Työllistettävän työajan on oltava vähintään 18 h / viikko.

Vieremä - lisän myöntämisen tarkemmista perusteita voi lukea Vieremän kunnan verkkosivuilta, tai kysyä kunnan työllisyyssihteeriltä.

Vieremä - lisä hakemuksen liitteeksi tulee liitää kopio työntekijän työsopimuksesta, sekä TE-toimiston myöntämästä palkkatukipäätöksestä (jos myönnetty).

Lomakkeen toimitustiedot

www.suomi.fi/viestit

Lomakkeet

Vieremä-lisä hakemus

Käytön tuki

Työllisyyssihteeri +358 406608090 (pvm/mpm)

Maksullisuus

Puhelu palvelunumeroon maksaa:

  • kiinteästä verkosta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm)
  • matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu (mpm)
  • ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu

Matkapuhelumaksu


Palvelut

Työllisyyspalvelut

Vieremän kunnan työllisyyspalvelut tarjoaa erilaisia työllistymisen vaihtoehtoja vieremäläisten asiakkaiden yksilöllisen tarpeen ja tilanteen mukaan.

Katso tiedot