Etusivu / Kuntainfo / Lomakkeet

Sähköinen asiointi

Vieremän kunnalle lähetettävät lomakkeet ovat täytettäviä PDF-lomakkeita. Lomakkeiden käyttöönotto edellyttää, että koneeseesi on asennettu Acrobat Reader-ohjelma. Jos PDF-lomakkeet eivät aukea koneessasi, hae Adobe Acrobat Readerin uusin versio esim. täältä ja asenna se koneellesi. Ohjelma on maksuton.

HUOM! Kun avaat lomakkeen selaimellasi ei täyttämäsi tiedot tallennu lomakkeelle. Suosittelemme siis, että tallennat lomakkeen ensin, jonka jälkeen täytät sen. Lomakkeen voit lähettää meille joko sähköisesti Suomi.fi/viestit- palvelun kautta, tai tulostaa ja postittaa sen lomakkeen yllä mainittuun toimitusosoitteeseen.

Asioidessasi sähköisesti:

1. Etsi lomake ja tallenna se omalle koneellesi. (Tarvitset lomakkeen avaamista varten yllämainitun Adobe Acrobat Readerin.)
2. Täytä lomake huolellisesti.
3. Tunnistaudu Suomi.fi/viestit-verkkopalveluun pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.
4. Valitse "Suostun vastaanottamaan kaikki viestit ja todisteelliset tiedoksiannot sähköisesti". Tällä valinnalla annat yleisen suostumuksen siihen, että Suomi.fi-viestejä käyttävät julkisen hallinnon organisaatiot saavat toimittaa sinulle viestejä, tiedoksiantoja ja päätösasiakirjoja sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Tällöin viestejä ei toimiteta postitse.
5. Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen saapuneista viesteistä. Voit myös myöhemmin muuttaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.
6. Valitse toiminto Lähetä viesti viranomaiselle ja valitse viranomaiseksi Vieremän kunta. Kirjoita saateviesti ja liitä lomake viestin liitteeksi. Samalla voit myös liittää muita lomakkeeseen liittyviä liitteitä.
7. Lähetä viesti.

 

Alta löydät kaikki Vieremän kunnan sähköisesti lähetettävät lomakkeet.

 

Ilmoittautumislomake Rutakko kirjasto

Asiointikieli: Suomi
Alue: Vesanto, Iisalmi, Vieremä, Keitele, Tervo, Lapinlahti, Sonkajärvi, Kiuruvesi

Lomakkeella pääset ilmoittautumaan Rutakko kirjastoverkon asiakkaaksi, päivittämään asiakastietojasi tai uusimaan kirjastokortin. Ensimmäinen kirjastokortti on käyttäjälleen maksuton, kadonneen tai vahingoittuneen kortin uusimisesta peritään maksu. Kortti on haettava henkilökohtaisesti haluamastaan Rutakko kirjastoverkon toimipaikasta. Korttia noutaessa on mukana oltava henkilötodistus (ajokortti, henkilökortti, passi tai kuvallinen Kela-kortti.)

Ilmoittautuessasi Rutakko kirjastoverkon asiakkaaksi, käy sama kortti jokaisessa Rutakko - verkon toimipisteessä (Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi, Tervo, Vesanto ja Vieremä).

Lomakkeen toimitustiedot

www.suomi.fi/viestit

Lomakkeet

Ilmoittautumislomake Rutakko kirjasto

Palvelut

Kirjastopalvelut

Vieremän kirjasto tarjoaa laadukkaita palveluja sekä keskustassa sijaitsevassa pääkirjastossa että kirjastoautossa.

Katso tiedot

Kulttuuripalvelut

Vieremän kunnan kulttuuritoimi tarjoaa mahdollisuuden tutustua monipuolisesti erilaisiin kulttuurin lajeihin Vieremällä.

Katso tiedot

Omatoimikirjasto

Vieremällä toimii omatoimikirjasto, jossa asiakkaat voivat käydä asioimassa myös silloin kun henkilökunta ei ole paikalla.

Katso tiedot