Etusivu / Kuntainfo / Lomakkeet

Sähköinen asiointi

Vieremän kunnalle lähetettävät lomakkeet ovat täytettäviä PDF-lomakkeita. Lomakkeiden käyttöönotto edellyttää, että koneeseesi on asennettu Acrobat Reader-ohjelma. Jos PDF-lomakkeet eivät aukea koneessasi, hae Adobe Acrobat Readerin uusin versio esim. täältä ja asenna se koneellesi. Ohjelma on maksuton.

HUOM! Kun avaat lomakkeen selaimellasi ei täyttämäsi tiedot tallennu lomakkeelle. Suosittelemme siis, että tallennat lomakkeen ensin, jonka jälkeen täytät sen. Lomakkeen voit lähettää meille joko sähköisesti Suomi.fi/viestit- palvelun kautta, tai tulostaa ja postittaa sen lomakkeen yllä mainittuun toimitusosoitteeseen.

Asioidessasi sähköisesti:

1. Etsi lomake ja tallenna se omalle koneellesi. (Tarvitset lomakkeen avaamista varten yllämainitun Adobe Acrobat Readerin.)
2. Täytä lomake huolellisesti.
3. Tunnistaudu Suomi.fi/viestit-verkkopalveluun pankkitunnuksillasi, mobiilivarmenteella tai varmennekortilla.
4. Valitse "Suostun vastaanottamaan kaikki viestit ja todisteelliset tiedoksiannot sähköisesti". Tällä valinnalla annat yleisen suostumuksen siihen, että Suomi.fi-viestejä käyttävät julkisen hallinnon organisaatiot saavat toimittaa sinulle viestejä, tiedoksiantoja ja päätösasiakirjoja sähköisesti Suomi.fi-viesteihin. Tällöin viestejä ei toimiteta postitse.
5. Anna sähköpostiosoite, johon haluat ilmoituksen saapuneista viesteistä. Voit myös myöhemmin muuttaa ilmoittamaasi sähköpostiosoitetta.
6. Valitse toiminto Lähetä viesti viranomaiselle ja valitse viranomaiseksi Vieremän kunta. Kirjoita saateviesti ja liitä lomake viestin liitteeksi. Samalla voit myös liittää muita lomakkeeseen liittyviä liitteitä.
7. Lähetä viesti.

 

Alta löydät kaikki Vieremän kunnan sähköisesti lähetettävät lomakkeet.

 

Hakemus väliaikarahoituksen palkkaukseen

Asiointikieli: Suomi
Alue: Vieremä

Yhdistysten pitkäaikaistyöttömien työllistämistä ja kehittämis- ja investointihankkeita (esim. Veturi) voidaan väliaikaisesti rahoittaa seuraavin ehdoin:

- Yhdistys voi hakea väliaikaisrahoitusta max. 2 kk palkkamenoja vastaavan summan.

- Hakemisen yhteydessä tulee esittää TE-toimiston päätös palkkatuen myöntämisestä.

- Väliaikaisrahoituksen saamisen edellytys on TE-toimiston myönteinen palkkatukipäätös.

- Rahoitus annetaan lyhytaikaisena korottomana lainana, joka on maksettava takaisin TE-toimiston maksaessa palkkatuen yhdistykselle.

Mikäli yhdistys hakee rahoitusta osallistuessaan EU-ohjelmakauden kehittämis- ja investointi-hankkeeseen, voidaan tukea myöntää seuraavin ehdoin:

- Rahoitusta voi hakea enintään 10 000 eurolla / hanke tai enintään hankepäätöksen julkisen rahoituksen verran.

- Rahoituksen edellytyksenä on (julkisen) rahoittavan viranomaisen myönteinen rahoituspäätös.

- Rahoitus annetaan lyhytaikaisena korottomana lainana, joka on maksettava takaisin välittömästi kun hankkeen toteuttaja on saanut tililleen hankkeen väli - tai loppumaksatuksen.

Tarkempia tietoja välirahoituksesta saat Vieremän kunnan työllisyyssihteeriltä.


Lomakkeet

Hakemus väliaikarahoituksen palkkaukseen

Käytön tuki

Työllisyyssihteeri +358 406608090 (pvm/mpm)

Maksullisuus

Puhelu palvelunumeroon maksaa:

  • kiinteästä verkosta soitettaessa paikallisverkkomaksu (pvm)
  • matkapuhelimesta soitettaessa matkapuhelinmaksu (mpm)
  • ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaanpuhelumaksu

Matkapuhelumaksu


Palvelut

Työllisyyspalvelut

Vieremän kunnan työllisyyspalvelut tarjoaa erilaisia työllistymisen vaihtoehtoja vieremäläisten asiakkaiden yksilöllisen tarpeen ja tilanteen mukaan.

Katso tiedot