Vieremä on vahva kulttuuripitäjä

Juhani Aho ja Kauppis-Heikki ovat vaikuttaneet Vieremällä. Samoin runoilija Kalervo Hortamo, kuvanveistäjä Eva Ryynänen, kuvataiteilija Jaakko Rönkkö ja valtiopäivämies Petter Kumpulainen ovat tuoneet kulttuurin monipuolisuutta esille Vieremällä.

Kulttuuripalvelut

Kunnan kulttuuripalvelujen tuottajina toimivat kansalaisopisto, kirjasto, kulttuuritoimi, liikuntatoimi, matkailutoimi ja nuorisotoimi. Kulttuuritoimi tarjoaa mahdollisuuden eri ikäisille kuntalaisille tutustua monipuolisesti erilaisiin kulttuurin lajeihin. Kuntalaisille järjestetään yhdessä eri järjestöjen, yhteisöjen ja yritysten kanssa kulttuuritilaisuuksia, näyttelyitä, kurssitoimintaa ja retkiä.

Kulttuuripalvelujen tarjoaja

Jos haluat tarjota tapahtumiin liittyviä ohjelmapalvelujasi kulttuuritoimen ostettavaksi, täytä alla oleva lomake ja lähetä se postitse tai palauta se suoraan kunnanvirastolle kansalaisopiston toimistoon. Otamme yhteyttä, jos tarjous johtaa tilaukseen, tai jos tarvitsemme lisätietoa.

Kulttuuripalvelun tarjouslomake.pdf  

Harjoittelu- ja opinnäytetyömahdollisuudet eri alojen opiskelijoille

Kunnan kulttuuritoimi voi parhaimmillaan toimia hyvänä alustana alan oppimiseen ja harjoitteluun. Aloja, joiden opiskelijoista olemme erityisesti kiinnostuneet harjoittelu- ja opinnäytetyön tekijöiksi ovat esimerkiksi museoala, kulttuurituottajat, arkistoala, valokuvaajat, tiedottajat, opettajat, ohjaajat / vapaa kulttuurityö, graafiset suunnittelijat, matkailun ja tapahtumatuotannon opiskelijat, valo- ja äänitekniikka jne. Voit lähettää avoimen hakemuksen, jos harjoittelupaikka kiinnostaa.


Kulttuuri- ja matkailu asioita hoitaa kansalaisopiston rehtori Kirsi Taipale puh 040 5949 143 kirsi.taipale@vierema.fi