Leikkipuistot

Kunnan leikkipuistojen tarkoitus on tarjota turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Vieremältä löydät useita leikkipuistoja eri puolilta kylää. Einarin puistossa on erilaisia leikkipuiston välineitä, ulkokuntoilulaitteita, seniorikuntoilualue, beachvolleykenttä, polkupyörärata sekä makkaranpaistopaikka. Meijerinmontun leikkipuistossa on mm. kiipeilyteline, kiikkuja sekä suosittu "Tarzan-keinu". Muita leikkipuistoja Vieremällä ovat Puistorinteen ja Matintien puistot.

Lisätietoja Vieremän alueen leikkikentistä saat Vieremän kunnan tekniseltä toimelta.

Palvelupaikat

Einarin puisto

Vieremän keskustassa sijaitseva Einarin puisto tarjoaa mahdollisuuksia moneen erilaiseen ulkoiluun.

Ponssentie 8, 74200 VIEREMÄ

Kaikki tiedot

Meijerin puisto

Keskellä Vieremän kylää löytyy viihtyisä ja avara Meijerin leikkipuisto.

74200 VIEREMÄ

Kaikki tiedot

Kunnan leikkipuistot tarjoavat turvallisia, monipuolisia ja viihtyisiä leikkiympäristöjä. Kunta tarkistaa leikkipuiston turvallisuuden useita kertoja vuodessa. Hoitotoimet on määritelty valtakunnallisesti.

Leikkipuistoissa voi olla jatkuvasti tai ajoittain kunnan henkilökuntaa, tai ne voivat olla valvomattomia. Kunta voi järjestää leikkipuistoon ohjattua toimintaa lapsille ja koululaisille.

Liittyvät palvelut

Ryhmäperhepäivähoito

Vieremän kunta ei tällä hetkellä tarjoa ryhmäperhepäivähoitoa.

Katso tiedot

Erityisvarhaiskasvatus

Vieremällä järjestetään yksilöllistä tukea tarvitsevien lasten päivähoito yleisten varhaiskasvatuspalveluiden yhteydessä.

Katso tiedot

Tilapäinen päivähoito

Tilapäistä hoitoa voi saada silloin, kun hoitoryhmissä on hoitopaikkoja vapaana.

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut