Etusivu / Palvelut / Joukkoliikenne

Vieremän linja-auto- ja palveluliikenne keväällä 2020

HUOM! Poikkeusolot ovat tuonneet muutoksia linja-autoliikenteeseen.

Koulupäivinä ajettava liikenne on peruttu toistaiseksi 18.3. alkaen. 30.3.2020 alkaen linja-autoliikenteeseen Vieremä - Iisalmi välillä tulee seuraavia muutoksia:
- 21.40 HT-laser vuoro lakkautuu toistaiseksi.
- 11.30 Vieremän linja-autoasema - Iisalmi linja-autoasema aloittaa uutena vuorona.

Muutokset ovat voimassa toistaiseksi.

Liitteenä Vieremä - Iisalmi välillä kulkevan linja-autoliikenteen aikataulumuutokset 30.3. alkaen.

AIKATAULUMUUTOKSET MATKAHUOLTOON 30.3.2020 ALKAEN.pdf

  Vieremän linja-auto - ja palveluliikenne kevät 2020_1.jpg 

 

Avaa yllä oleva aikataulu uuteen ikkunaan tästä: Vieremän linja-auto - ja palveluliikenne kevät 2020.pdf

HUOM! Varmistathan aikataulujen paikkaansa pitävyyden linja-autoyhtiöiden sivuilta. Aikatauluihin muutoksia voivat tuoda esimerkiksi pyhät ja loma-ajat.

Waltti-liikenteen logo

 

WALTTI-LIPUT YLÄ-SAVON MAASEUTULIIKENTEESSÄ JA IISALMEN

KAUPUNGIN PAIKALLISLIIKENTEESSÄ

http://www.ely-keskus.fi/web/waltti-ita-suomi/etusivu

Waltti on joukkoliikenteen vyöhykepohjaiseen hinnoitteluun perustuva matkakortti.

Waltti-lipuilla on voinut matkustaa Itä-Suomessa 6.6.2016 alkaen Iisalmen, Kuopion, Joensuun ja Mikkelin kaupunkeihin suuntautuvassa maaseutuliikenteessä sekä Waltti-kaupunkien (Iisalmi, Kuopio, Joensuu ja Mikkeli) paikallisliikenteessä. Waltti-kortti ei ole kuitenkaan käytössä kaikilla yhteysväleillä. Tarkista lipun kelpoisuus ELY-keskuksen aikataulut-sivuilta.

Iisalmen paikallis- ja maaseutuliikenteessä sekä ELY-keskuksen hankkimassa Ylä-Savon maaseutuliikenteessä on käytössä joukkoliikenteen lippujärjestelmä Waltti. Waltti on käytössä yhteysväleillä Varpaisjärvi-Lapinlahti-Iisalmi, Keitele-Pielavesi-Iisalmi, Kiuruvesi-Iisalmi, Vieremä-Iisalmi, Sukeva-Iisalmi ja Sonkajärvi-Iisalmi. Näillä reiteillä liikennöi myös vuoroja, joilla Waltti-lippu ei kelpaa. Waltti-liikenteen autot on merkitty W-kyltillä. Yhteysväleillä Kiuruvesi-Iisalmi ja Vieremä-Iisalmi on vuoroja, joihin kelpaavat sekä Matkahuollon liput että Waltti-kortille ladatut lipputuotteet. Kyseisten vuorojen kertalippujen hinnat määräytyvät kuitenkin liikennöitsijän omien hinnoitteluperusteiden mukaisesti. Aikataulukossa nämä vuorot on merkitty W*.

 

Katso lipputyypit ja hinnat ELYN -sivuilta.

ELYn Waltti-lippuja voi ostaa myös nettikaupasta.

Waltti -nettikaupan kautta voit hankkia henkilökohtaisen ELY Waltti –kortin itselle tai alle 17 -vuotiaalle lapselle. Tutustuthan Waltti -lipputuotteisiin ja maksuvyöhykkeisiin ennen uuden kortin tilaamista. Tietoa ja linkit nettikauppaan löytyvät  Waltti-sivustolta: http://www.ely-keskus.fi/web/waltti-ita-suomi/waltti-nettikauppa

Asiakaspalvelupiste

Asiakaspalvelupiste neuvoo ja opastaa kaikissa joukkoliikenteen käyttöön liittyvissä asioissa. Matkakortin hankkiminen ja lataaminen hoituu kätevästi palvelupisteessä. Matkakorttiin liittyvät reklamaatiot, asiakaspalautteet, korttien sulkupalvelu ja löytökorttien käsittely sekä säilytys hoidetaan aina palvelupisteessä.

Lähin asiakaspalvelupiste löytyy Iisalmesta:

Iisalmen Matkahuolto
Iisalmen linja-autoasema
Kauppakatu 18, 74100 IISALMI
Avoinna ma-pe 7.30-17.00

Aikataulut

Ylä-Savon Waltti-liikenteen aikataulut talvelle 2020 löytyy täältä

Matka.fi-palvelussa ei ole enää linja-autovuorojen aikataulutietoja kattavasti. Markkinaehtoisen liikenteen aikataulutiedot löytyvät Matkahuollon aikataulupalvelusta tai liikenteenharjoittajien omilta nettisivuilta. Matka.fi -palvelusta löytyvät Waltti- ja muun sopimusliikenteen sekä juna- ja lentoliikenteen aikatauluja ja reittitietoja. Matka.fi-palvelun tiedot perustuvat kuntien, kaupunkien ja ELY-keskusten Liikennevirastolle lähettämiin aikataulutietoihin.

https://opas.matka.fi/