Kunnan vuokra-asunnot

Vieremän kunnalla on omistuksessaan tytäryhtiö KT Oy Vieremän Hakatalojen kautta vuokra-asuntoja n. 251 kpl. Kunnan vuokra-asunnot sijaitsevat pääosin rivitaloissa keskustaajaman alueella. Keskustan asuntojen lisäksi asuntoja löytyy myös Salahmin kylältä.

Vuokra-asuntoja pyritään tuottamaan kysynnän mukaisesti. Vanhempien vuokrarivitalojen peruskorjauksia on tehty jo useamman vuoden ajan, joten asuntokanta on pääosin hyvässä kunnossa ja asunnot viihtyisiä. Useat huoneistot ovat myös omalla huoneistokohtaisella saunalla varustettuja.

Vuokra-asuntoa voit hakea suoraan Kiinteistö Oy Vieremän Hakataloilta sähköisellä asuntohakemuslomakkeella tai paperisella lomakkeella. Sähköinen hakemuslomake löytyy kunnan omilta verkkosivuilta. Myös paperista versiota voi tulostaa kunnan verkkosivuilta tai hakea suoraan Vieremän kunnantalolta.

Vuokra-asunnon irtisanominen tapahtuu aina kirjallisena. Irtisanomisaika lasketaan sen kalenterikuukauden viimeisestä päivästä jonka aikana irtisanominen on suoritettu. Irtisanomisaika on vuokralaisen puolelta yksi kalenterikuukausi. Irtisanomislomake tulee palauttaa allekirjoitettuna konsernipalvelujen toimistosihteerille.

Puhelinasiointi

Konsernipalvelujen toimistosihteeri

Konsernipalvelujen toimistosihteeri palvelee Kiinteistö Oy Vieremän Hakatalojen, Vieremän Lämpö ja Vesi Oy:n sekä Vieremän Toimitilat Oy:n asiakkaita.

Lisää tietoa
Puh. +358 40 8348003

Tekninen johtaja

Tekninen johtaja antaa tietoja ja ohjeistusta teknisen toimen palveluihin liittyvistä asioista ja käytännöistä.

Lisää tietoa
Puh. +358 40 0370112

Liittyvät palvelut

Jätteenkuljetus

Katso tiedot

Nuohous

Katso tiedot

Rakennusvalvonta

Katso tiedot
Näytä kaikki liittyvät palvelut