Välipalan tarjoaminen Vieremän kouluissa

Lippujen hinta ja ostaminen

Välipalaliput maksetaan etukäteen pankin välityksellä. Oppilas saa lunastaa välipalaliput koulujen keittiöistä ainoastaan pankin maksutositetta vastaan.

Välipalalipun hinta on 0,80 €. Lippuja myydään 10 kappaleen nipuissa; yhden nipun hinta on siis 8 . Samalla kertaa voi ostaa useamman nipun.

 

Välipalaliput maksetaan Vieremän kunnan tilille:

OP Vieremä FI91 5068 0620 2337 24, BIC OKOYFIHH

Maksettaessa on ehdottomasti  mainittava asiaselityksenä seuraava teksti ja tulokohta:
VÄLIPALALIPUT
3134.100.1000.5621.5621.1

Välipalan noutaminen

Välipalaa tarjotaan kouluilla sovittuun aikaan iltapäivän välitunneilla maanantaista torstaihin; tarkemmat ajankohdat ilmoitetaan koulukohtaisesti. Oppilas antaa lipun keittiön henkilökunnalle ja saa sitä vastaan ottaa välipalaa päivän ruokalistan mukaan. Pääsääntöisesti tarjolla on hedelmiä/juureksia (ma), pehmyttä leipää (ti ja to) ja hapanmaitotuotteita, kuten jogurttia, viiliä ja rahkaa (ke) ja näiden lisäksi on aina saavilla myös maitoa, näkkileipää ja levitettä. Välipala syödään sille osoitetulla alueella ja valvonnasta vastaavat sisävalvontavuorossa oleva opettaja ja keittiön henkilökunta. Myös kotona on syytä painottaa oppilaalle asiallisen käyttäytymisen merkitystä ruokailutapahtumassa.

Toivomme oppilaan hyötyvän terveellisestä välipalasta, sillä se auttaa jaksamaan paremmin koulupäivän loppuun saakka ja tasapainottaa päivän energiansaantia sekä tukee oikeaa ruokarytmiä!

Vieremän kunnan ruokapalvelu ja - sivistystoimi