Kesätyöt 2020

Vieremän kunnan ja seurakunnan kesätyöhaku on päättynyt.  Vieremän kunnan henkilöstön lomautusten vuoksi kesätyöntekijöitä ei valitettavasti voida palkata kuntaan tänä kesänä. Mikäli tilanne muuttuu, niin ohjeistusta muutetaan.Vieremän seurakunta tarjoaa kesätöitä kuudelle (6) nuorelle. Kaikki kuntaan tulleet kesätyöhakemukset on toimitettu seurakuntaan, joten kaikki kesätöitä hakeneet ovat mukana seurakunnan kesätöiden valintaprosessissa. 

Työnantajille maksettava kesätyötuki on käytössä normaalisti. Kesätyötuen tarkemmat ohjeet alempana. 

 

 

Kesätyöntekijän tulee olla vieremäläinen 15 - 23-vuotias koululainen tai opiskelija (oppilaitoksen kirjoilla ja opiskelu jatkuu syksyllä 2020), mukaanlukien kevään 2020 ylioppilaat. Kunnan ja seurakunnan kesätyöntekijät valitaan hakuajan päätyttyä. 

Huomoithan, että koronavirustilanne saattaa vaikuttaa kesätyöpaikkoihin ja -tehtäviin, kunta seuraa viranomaisten ohjeita asiaan liittyen.

 

Tulosta kesätyösopimus tästä:

KESÄTYÖSOPIMUS 2020.docx

 

Sähköisesti täytettävä kesätyösopimus:

Kesätyösopimus 2020 sähköisesti täytettävä.pdf

 

Kesätyötuki työnantajille

Vieremäläisen koululaisen tai opiskelijan palkkaava työntantaja saa kesätyötukea 200 €, kun työjakson kokonaiskesto on vähintään 120h ja palkka vähintään työehtosopimuksen mukainen. Työpaikan tulee sijaita Sote-kuntien alueella. Työnantajille maksettavan kesätyötuen hakuaika on 1.4. - 30.8.2020. Kesätyötukea haetaan toimittamalla kesätyöntekijän kanssa tehty kesätyösopimus Vieremän kuntaan viimeistään 30.8.2020 mennessä. Kesätyötuki maksetaan takautuvasti, kun työnantaja on toimittanut kuntaan tilityslomakkeen tarvittavien liitteiden kanssa. Kesätyötuen tilityslomake liitteineen tulee toimittaa kuntaan viimeistään 30.9.2020.

Tilityspohja kesätyöllistämisestä 2020.docx

Tiedote työnantajalle kesätyöasioista 2020.pdf