Opinto-opas 2020-2021 on jaettu to 6.8. postin mukana vieremän talouksiin ja julkaistu opiston nettisivulla. Ilmoittautuminen kursseille alkaa torstaina 13.8. klo 9.00 osoitteessa www.vierema.fi > kansalaisopiston kurssit tai puhelimitse 040 5949143. Sähköpostilla ja tekstiviestillä ei voi ilmoittautua. Useimpiin kursseihin, lukuun ottamatta Kyläkööriä, Veteraanikuoroa ja Haajaisten kuntovoimistelua on sitova ennakkoilmoittautuminen viimeistään 27.8.2020. Viikolla 39 alkaville kursseille on sitova ennakkoilmoittautuminen 10.9. mennessä.

Musiikin yksilöopetukseen (yksinlaulu, piano, kantele) on sitova ennakkoilmoittautuminen 13.8.-27.8. vain puhelimitse opiston toimistoon 040 5949143. Katso kurssin ilmoittautumisaikataulu ko. kurssin tiedoista. Lukuvuoden mittaisilla kursseilla syksyllä tehty ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden. Jos haluat osallistua vain syyskaudella, ilmoita kevätkauden peruutus toimistoon. Useimmissa kursseissa ennakkoon ilmoittautuneita tulee olla vähintään seitsemän, jotta kurssi voidaan aloittaa. Kurssien alaikäraja on 13 vuotta lukuun ottamatta musiikin yksilöopetusta (piano, kantele), joissa se on 7 vuotta.

Näet ilmoittautumisohjeet ja voit selata kursseja tästä:

https://www.opistopalvelut.fi/vierema

 

Kevään yleisöluennot

Maksuttomat ikääntyvien yliopiston kaikille avoimet etäluennot toteutetaan yhteistyössä Jyväskylän kesäyliopiston kanssa. Luennoille ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Tulevista yhteistyökumppaneiden järjestämistä luennoista (jotka eivät ole tässä listauksessa), ilmoitamme lehdessä, kunnan nettisivuilla ja kansalaisopiston facebook-sivuilla.

 

Lääkkeiden yhteisvaikutukset ruoka-aineiden, ravintolisien ja luontaistuotteiden kanssa

Kunnanvirasto, valtuustosali, ke 20.1. klo 14 - 16

Luennoi kehitysproviisori, Lääkehoidon kokonaisarvioinnin erityispätevyys, Lääkitysturvallisuuden asiantuntija Anne Halmetoja, Aino ja Eino Lääkehoitopalvelut

 

Uniapnea - myrkkyä makuuhuoneessa?

Kunnanvirasto, valtuustosali, ke 17.2. klo 14 - 16

Luennoi dosentti, erikoislääkäri Miikka Peltomaa, Coronaria Uniklinikka, HY

 

Luonnosta apua virusten vastaiseen taisteluun

Kunnanvirasto, valtuustosali, ke 31.3. klo 14 - 16

Luennoi solu- ja molekyylibiologian professori Varpu Marjomäki, Jyväskylän yliopisto