Opinto-opas 2021-2022 jaetaan to 12.8. postin mukana Vieremän talouksiin ja julkaistaan opiston nettisivulla. Ilmoittautuminen kursseille alkaa keskiviikkona 18.8. klo 9.00 osoitteessa www.vierema.fi > kansalaisopiston kurssit tai puhelimitse, mikäli ei ole mahdollisuutta ilmoittautua sähköisesti puh 040 5949 143. Sähköpostilla ja tekstiviestillä ei voi ilmoittautua. Useimpiin kursseihin, lukuun ottamatta Kyläkööriä, Veteraanikuoroa ja Haajaisten kuntovoimistelua on sitova ennakkoilmoittautuminen viimeistään 1.9.2020.

Musiikin yksilöopetukseen (yksinlaulu, piano, kantele) on sitova ennakkoilmoittautuminen 18.8.-1.9. myös sähköisesti. Oman soittoajan saat 1.9. alkaen puhelinnumerosta 0400 370 106/Eeva Riitta Mustonen. Lukuvuoden mittaisilla kursseilla syksyllä tehty ilmoittautuminen kattaa myös kevätkauden. Useimmissa kursseissa ennakkoon ilmoittautuneita tulee olla vähintään seitsemän, jotta kurssi voidaan aloittaa. Kurssien alaikäraja on 13 vuotta lukuun ottamatta musiikin yksilöopetusta (piano, kantele), joissa se on 7 vuotta.

Kehonhuolto keskiviikkona klo 15.00-15.45 myös etänä.

Alla ohjeita Kehonhuolto-kurssilaisille etänä osallistumiseen:

Laita laitteesi päälle n. varttia ennen tunnin alkamista ja testaa laitteesi toimivuus (esim. onko päivitykset ajantasalla). Voit seurata lähetystä myös tabletilla tai älypuhelimella, mutta siinä tapauksessa sinun kannattaa ladata sovelluskaupastasi ilmainen adobeconnect-sovellus.

Kirjaudu osoitteeseen: https://kol.adobeconnect.com/kehonhuolto

Kirjaudu kohtaan ”guest” vieraana ja kirjoita kohtaan ”name” nimesi ja klikkaa luokkaan ”enter room”.

Ponnahdusikkunan (tips for using adobe connect) voit sulkea ruksista tai klikata joka ruudussa ”next”.

Yläpalkissa on torven kuva. Klikkaa ja säädä volyymia. Älä laita ”mute my speakers” –se hiljentää äänen. Tarkista myös oman laitteen oman laitteen äänenvoimakkuus.

Et tarvitse käyttää mikrofonia, mutta tarkista, että ääni kuuluu ja opettajan kuva näkyy.

Jos tulee ongelmia, voit ruksilla lähteä ulos ”luokasta” ja uudelleen kirjautua ”luokkaan”. Varmista kuitenkin, ettei sinulla ole auki kahta tai useampaa selainta/”luokkaa”, koska silloin ei ääni välttämättä kuulu.

Näet ilmoittautumisohjeet ja voit selata kursseja tästä:

https://www.opistopalvelut.fi/vierema