Liikuntapaikkojen vakiovuorojen hakuaika 1.7.-26.8.2022

 

Liikunta- ja kuntosalin sekä Huvitorpan vakiovuoroja, kaudelle 1.9.2022-31.8.2023, voi hakea täyttämällä hakulomakkeen (alla liitteenä) ja palauttamalla sen viimeistään 26.8.2022 osoitteeseen Vieremän liikuntatoimi Myllyjärventie 1 74200 tai sähköpostitse sari.kautto@vierema.fi. 

Hakulomakkeita on saatavana myös liikuntatoimistosta, kunnantalon neuvonnasta ja kirjastolta. 

liikuntapaikkojen vakiovuorojen hakuaika22.png

Liikuntapaikkamaksut

Yli 18- vuotiaille liikuntahallin ja kuntosalin käyttö on maksullista.

Uusien maksujen voimassaoloaika on aina syyskuun alusta seuraavan vuoden elokuun loppuun.

Voimassaoleva kuntosalin käyttömaksu (1.9-31.8) ja siihen liittyvä avainkorttisopimus laskutetaan automaattisesti syyskuun aikana annettujen yhteystietojen mukaan.

Kuntosalin käyttösopimuksen irtisanominen tai ilmoitus yhteystietojen muuttumisesta tulee tehdä liikuntatoimistoon kirjallisena, sähköpostitse tai puhelimitse ennen uuden laskutuskauden alkua, viimeistään 31.8. mennessä.

Kuntosalin käyttösopimuksen irtisanomisilmoituslomake löytyy tästä tekstikentän alta liitetiedostoista ja lomakkeita saa myös kunnantalon neuvonnasta.

Liikuntasalin osalta laskutamme salivuokran vakiovuorohakemuksessa olleiden tietojen mukaan.

 

Henkilökohtaisen kuntosalin käyttömaksun tai liikuntasalivuoron (esim. sulkapallokenttä) voit maksaa myös tykyetuudella Epassi, Smartum ja Eazybrake. 

Tykyetuudella maksaessasi ota ensin yhteyttä liikuntasihteeriin.

Lisätietoja voi kysyä liikuntasihteeriltä 040 518 7370 tai sari.kautto@vierema.fi.

 

Liikuntahallin avainkortit

Liikuntahalliin pääsee avainkortilla. Liikuntahallin ovet pidetään iltaisin lukittuina ja sisälle pääsee vain näyttämällä kortinlukijalle avainkorttia. Jokaisen käyttäjän on lunastettava itselleen avainkortti lukuunottamatta ohjattuja ryhmiä, joissa vain ohjaaja lunastaa avainkortin.

Ryhmiä lukuunottamatta avainkortti on henkilökohtainen ja sillä ei saa päästää muita ulkopuolisia sisään liikuntahallille. Mikäli väärinkäyttöä esiintyy, avainkortti poistetaan toiminnasta.

Avainkortista peritään 10 euron panttimaksu, joka palautetaan, kun kortti palautetaan takaisin liikuntatoimistoon käytön päätyttyä. Avainkortin panttimaksu maksetaan pankkikortilla tai käteisellä kunnantalon neuvontaan. 

Huom!  Liikuntapaikkamaksu laskutetaan liikuntatoimistolle ilmoittamienne tietojen mukaisesti!

 

Vieremän urheilukentän käyttömaksut

Urheilukentän, Iivon Areenan, käyttö on vieremäläisille yhdistyksille, yrityksille ja toimintaryhmille sekä yksityishenkilöille maksutonta. Ulkopaikkakuntalaisten käyttäjien maksut muodostuvat maksutaulukon mukaan liikuntapaikkakohtaisesti. Yksittäisten tapahtumien maksuista sovitaan erikseen liikuntasihteerin kanssa.

Käyttövuorojen varaukset liikuntasihteeriltä puh 040 518 7370 tai sari.kautto@vierema.fi