Etusivu / Palvelut / Vapaa-aika / Liikuntatoimi / Ohjattu liikuntaLiikuntatoimen ohjatut liikunnat

 

 

Ikääntyvien kimppakävely

Säännöllinen ulkona liikkuminen virkistää mieltä, kehittää tasapainoa ja lihasvoimaa sekä parantaa liikkumisvarmuutta. Ryhmässä ulkoilu tarjoaa elämyksiä ja tuo sosiaalisia kontakteja.

Lähdetään siis yhdessä lenkille!  Elo-syyskuussa maanantaisin kokoonnutaan yhdessä klo 10 kunnantalon pihalle ja lähdetään porukalla pienelle kävelylenkille. Jokainen voi kävellä omaan tahtiin haluamansa matkan, mutta joka kerta lenkinvetäjänä toimii joku kunnan edustaja, jonka kanssa voi samalla keskustella ajankohtaisista asioista.

Lenkkipäivät ja lenkinvetäjät (lähtö Vieremän kunnantalon edestä klo 10):
Ma 20.8. Eveliina Vidgrén, kunnanhallituksen pj (syksyn ajankohtaiset asiat Vieremällä)
Ma 27.8. Kaisa Laitinen, liikuntasihteeri (syksyn liikuntaryhmät)
Ma 3.9. Maija-Leena Kemppainen, kansalaisopiston rehtori (päivän puheenaiheet mediasta)
Ma 10.9. Raili Turunen, vapaa-ajanohjaaja 

Vapaa pääsy, tervetuloa mukaan kaikki ikääntyvät! Järj. Vieremän kunta ja Voimaa vanhuuteen -hanke.

 

Vesiliikuntaa ikääntyneille Iisalmen uimahallilla

Vieremän liikuntatoimi järjestää ikääntyneille (yli 65-v.) vesiliikuntaa Iisalmen uimahallilla keskiviikkoisin klo 14.30-15 alkaen ke 5.9. Liikuntatoimi maksaa kuljetuksen Vieremältä ja ohjauksen, osallistujat maksavat uintimaksun. Lisätietoja ja ilmoittautumiset ennakkoon liikuntatoimistoon puh. 0400 370157.

 

 

Uimakoulut vieremäläisille 5-8 vuotiaille lapsille Iisalmen uimahallissa

Liikuntatoimi osallistuu vieremäläisten 5-8 vuotiaiden lasten uimakoulumaksuihin (max. yht. 30 lasta). Uimakouluja on Iisalmen uimahallissa ajalla 7.5.-15.6. ja 23.7.-10.8.2017. Uimakoulu on viikon mittainen (5 krt). Tarkka ryhmäjako on nähtävillä www.iisalmi.fi/uimahalli.

Uimakoulumaksusta, joka on 40 €, Vieremän liikuntatoimi laskuttaa jälkikäteen omavastuuosuuden 20 €/lapsi. Vanhemmat hoitavat kuljetuksen. Ilmoittautuminen uimakouluun alkaa ti 3.4. sähköisesti osoitteessa   www.iisalmi.fi/uimakoulut. Lisätiedot allasosastolta puh. 040 3502528. Ensimmäisenä uimakoulupäivänä muista mainita, että lasku uimakoulusta on lähetettävä Vieremän liikuntatoimistoon. Lisätietoja saa myös Vieremän liikuntatoimistosta puh. 0400 370157.