AVI Kirjaamo Itä-Suomi

Kirjaamo ottaa vastaan viralliset asiakirjat, kirjaa ne asianhallintajärjestelmään ja antaa tietoa asiaa hoitavasta viranomaisesta.

Itä-Suomen aluehallintoviraston (AVI) päätoimipaikka sijaitsee Mikkelissä ja toimipaikat Joensuussa sekä Kuopiossa.

Kirje tulee lähettää Itä-Suomen aluehallintovirastolle PL-osoitteeseen (ei käyntiosoitteeseen).

Osoita kirjeesi vain aluehallintovirastolle (virkamiehen nimellä tuleva posti voi aiheuttaa viivettä asian käsittelyyn).

Mikkelin päätoimipaikka

Raatihuoneenkatu 5, Mikkeli

Joensuun toimipaikka

Kauppakatu 40, Joensuu

Kuopion toimipaikka

Hallituskatu 12-14, Kuopio

Asioitaessa sähköpostin välityksellä, mahdollisten liitetiedostojen enimmäiskoko on 50 megatavua (Mt) yhtä viestiä kohden. Jos liitteet ovat isompia, tulee tiedostokokoa pienentää tai liitteet tulee lähettää useassa eri sähköpostiviestissä. Viestin perillemeno viranomaiselle on lähettäjän vastuulla (Laki sähköisestä asioinnista, 8 §).

Kirjaamo lähettää ilmoituksen viestin vastaanottamisesta viraston aukioloaikana.

Käytä aina suojattua sähköpostiyhteyttä, kun lähetät aineistoa, joka sisältää salassa pidettäviä tai muuten arkaluontoisia tietoja.

Asiointikieli: Suomi, Ruotsi
Alue: Enonkoski, Savonlinna, Vesanto, Iisalmi, Leppävirta, Varkaus, Tohmajärvi, Rautalampi, Puumala, Pertunmaa, Lieksa, Vieremä, Pieksämäki, Outokumpu, Nurmes, Keitele, Suonenjoki, Heinävesi, Mäntyharju, Rantasalmi, Pielavesi, Juva, Polvijärvi, Kangasniemi, Liperi, Sulkava, Rääkkylä, Tervo, Kaavi, Lapinlahti, Siilinjärvi, Mikkeli, Rautavaara, Joensuu, Ilomantsi, Joroinen, Sonkajärvi, Kiuruvesi, Kitee, Juuka, Tuusniemi, Hirvensalmi, Kuopio, Kontiolahti

Käyntiosoite

Raatihuoneenkatu 5, 50100 MIKKELI

Reitti tänne

Aukioloajat

Ma - Ti: 08:00 - 16:15
Ke - To: 08:00 - 16:15
Pe: 08:00 - 16:15

Palvelut

Ympäristölupa

Katso tiedot