Ajankohtaista

Kerro meille miten mökkeilet!

MokkilaisBanneri_1200x628px.jpg
3.2.2023 13.00

Tavoitteenamme on rakentaa maailman parasta mökkielämää Vieremälle, Savon sydämeen. Tämä työ tehdään yhdessä - vastaamalla kyselyyn vaikutat vapaa-ajan asumisen kehittämiseen Vieremän ja Pohjois-Savon alueella ja autat meitä rakentamaan unelmien mökkielämästä sinun näköistäsi. Kyselyllä selvitetään monipuolisesti vapaa-ajan asumisen tilannetta, sen vaikutuksia ja mökkiläisten toiveita. Vastaaminen vie sinulta vain noin 5–10 minuuttia. 

Kysely koskee erityisesti Salahmin, Marttisenjärven ja Nissilän alueen vapaa-ajan asukkaita. Kyselyyn voi vastata, vaikka vapaa-ajan asunto sijaitsisi muualla Vieremällä.

Koska unelmienkaan mökkielämä ei ole tasaista, olemme jakaneet kyselymme säännöllisesti toistuviksi kausikyselyiksi. Nyt käynnissä olevalla talvikyselyllä kerätään tietoa 1.10.2022-31.1.2023 väliseltä ajalta.

Kyselyyn pääset tästä: https://survey.salmiplatform.fi/monipaikkaisuus-ja-etatyoskentely/vierema

Kyselyn lopuksi voit osallistua arvontaan ja tilata uutiskirjeen, joka tuo sähköpostiisi seuraavat kausikyselyt sekä yhteenvedon siitä, miten kerättyjä tietoja on hyödynnetty.

Arvonnassa sinulla on mahdollisuus voittaa 300 euron arvoinen K-Raudan lahjakortti unelmiesi mökkielämän toteuttamiseksi. Arvonta on voimassa toukokuun 2023 loppuun asti. Arvontapalkinto arvotaan kaikkien kuuden Pohjois-Savon alueen mökkikyselyn vastaajien kesken. 

Arvonnan säännöt: https://www.salmiplatform.com/yritys/arvonta/

Ideasi, ajatuksesi ja kehittämisehdotuksesi ovat meille arvokkaita! Kiitos ajastasi ja osallistumisestasi!

Kysely on osa SavoGrow:n hallinnoimaa Monipaikkaisuuden, etätyöskentelyn ja matkailun tiedolla johtaminen -hanketta, jossa kerätään säännöllisesti tietoa vapaa-ajan asumisesta. 

Hanketta rahoittavat Pohjois-Savon liitto / EAKR, Pohjois-Savon kehittämisrahasto, Ylä-Savon seuturaha, SavoGrown alueen kunnat, Kuopion kaupunki ja Siilinjärven kunta. 

Lisätietoa hankkeesta: https://www.savogrow.fi/tietoa-meista/hankkeet/monipaikkaisuus-hanke/