Ajankohtaista

Koronavirusrokotukset: viikolla 13 alkavat yli 70-vuotiaiden rokotukset

29.3.2021 12.00

Koronavirusrokotukset: viikolla 13 alkavat yli 70-vuotiaiden rokotukset

Koronavirusrokotukset edistyvät suunnitelmien mukaan. Viikolla 13 aloitamme yli 70-vuotiaiden rokotukset kuntayhtymän alueella Iisalmessa, Kiuruvedellä, Sonkajärvellä ja Vieremällä. Rokotteiden saatavuus vaikuttaa varattavissa olevien rokotusaikojen määrään.

Valtaosa yli 75-vuotiaista kuntayhtymän alueella on rokotettu, tai heille on sovittu tai tarjottu rokotusaikaa. Viikolla 13 pääsemmekin aloittamaan seuraavan ikäryhmän, 70-74-vuotiaiden rokotusajanvaraukset ja rokotukset.

70-74-vuotiaiden rokotukset ja ajanvaraus

Yli 70-vuotiaiden rokotusajanvaraukset ja rokotukset aloitetaan viikolla 13. Kaikille yli 70-vuotiaille soitetaan seuraavien viikkojen aikana rokotteiden saatavuuden mukaan. Aina kun lisää rokotteita saapuu, jatkamme ajanvaraussoittoja.

Rokotusajan voi varata myös sähköisesti eTerveyspalvelun kautta.

Yli 75-vuotiaiden rokotukset ja ajanvaraus

Kaikki yli 75-vuotiaat, joilla ei vielä ole rokotusaikaa, voivat varata rokotusajan arkisin kello 8-15 soittamalla numeroon 040 161 7242. Tämä numero on varattu vain yli 75-vuotiaiden rokotusajanvarauksille.

Rokotusajan voi varata myös sähköisesti eTerveyspalvelun kautta.

eTerveyspalveluun lisätään rokotusaikoja aina sen mukaan, kun rokotteita on saatavilla.


Medialle
: Mahdolliset haastattelupyynnöt ja kysymykset pyydämme lähettämään toivotun aikataulun ja kysymysten kanssa osoitteeseen viestinta@ylasavonsote.fi. Pyrimme vastaamaan viesteihin mahdollisimman pian.