Etusivu / Tervetuloa rakentamaan Ylä-Savo SOTE kuntayhtymän tulevaisuutta!
Ajankohtaista

Tervetuloa rakentamaan Ylä-Savo SOTE kuntayhtymän tulevaisuutta!

19.9.2019 8:00


Tervetuloa rakentamaan Ylä-Savon SOTE kuntayhtymän tulevaisuutta!

Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä perustettiin kymmenen vuotta sitten. Koko kuntayhtymän toiminnan ajan on koko maan tasolla ollut meneillään ja valmistelussa lukuisia sosiaali- ja terveysalan toimintaan vaikuttavia muutoksia. Jatkossakaan ei kansallisen tason muutoksille ole loppua näköpiirissä. Kaikkina aikoina meidän täytyy osata valita oikeat ja vaikuttavimmat keinot tuoda hyvinvointia Ylä-Savon alueelle ja sen kaikille asukkaille. Käytännön työssä joka päivä.

Osana tätä työtä on ajoittain hyvä katsoa hieman pidemmälle tulevaisuuteen. Nyt haluamme haastaa sinut mukaan koko kuntayhtymän henkilöstön ja sidosryhmien yhteiseen tulevaisuuspohdintaan. Mietitään hetki, millainen on paras mahdollinen tulevaisuuden Ylä-Savon SOTE kuntayhtymä, ja kuinka saamme tärkeimmät asiat toteutettua. Klikkaa linkkiä alta, ja tule antamaan omat ideasi. Pääset myös arvioimaan ja kommentoimaan muiden ehdotuksia.

http://www.fountainpark.fi/ylasavonsote/

Osallistuminen tähän verkkopohdintaan on nimetöntä. Kuulet ensimmäisistä tuloksista tuoreeltaan lokakuun aikana. Ideoitasi hyödynnetään kuntayhtymän strategian päivittämisessä ja tulevien vuosien toiminnan suunnittelussa.

Kiitokset aktiivisesta osallistumisesta jo etukäteen!