Etusivu / Ylen kampanja Mennään metsään
Ajankohtaista

Ylen kampanja Mennään metsään

3.10.2018 12:00

Ylellä on käynnissä Mennään metsään -kampanja, jossa kerätään kahden viikon ajan suomalaisten metsäkäyntejä laskuriin. Laskuri on auki vielä tämän viikon 7.10. asti, ja se toimii todisteena, kun jokamiehenoikeuksia haetaan Unescon aineettoman kulttuuriperinnön listalle. Listalle pääsevät vain ne perinteet, joita kansalaiset aidosti käyttävät ja arvostavat, joten siksi on tärkeää, että saamme kansalaisten metsäkäynnit näkyviksi. Tällä hetkellä laskuriin on merkitty jo yli 250 000 metsäkäyntiä!

Lisätietoja kampanjasta löytyy yle.fi/mennaanmetsaan -sivulta.

Sivustolla on myös kartta, jossa seurataan, missä Suomen kunnista metsäkäyntejä on eniten ja sivulle tulee myös tietoa siitä, missä kunnissa on asukaslukuun suhteutettuna eniten käyntejä.

 

Kampanja huipentuu sunnuntaina 7.10. suoraan lähetykseen Evolta klo 18.15 alkaen Ykkösellä.

 

Kerron mielelläni lisää kampanjasta, ja tietysti olen hyvin onnellinen, jos jaatte tietoa omille kuntalaisillenne asiasta esimerkiksi somessa ja kannustatte heitä metsään. Sehän tuo tutkitusti myös hyvinvointia.

 

Metsäkäyntilaskuri löytyy osoitteesta yle.fi/aihe/artikkeli/2018/09/23/merkitse-metsakayntisi-mennaan-metsaan-laskuriin-suojellaan-nain

Ystävällisin terveisin

Tiia Lappalainen

--

Tiia Lappalainen
Viestinnän suunnittelija
Ylen ohjelmaviestintä
puh. 040 733 2036